80 Lerintadi
Image default
Offers

Zo overleef je de tropische dagen

Zo overleef je de tropische dagen

De eerste tropische dagen zijn inmiddels alweer een feit. Het typische van deze dagen is dat je overdag het liefst helemaal niets doet, omdat het voor iedere inspanning al te warm is. Ook ’s nachts ben je niet van de hitte bevrijdt, in plaats van een lekkere koele nacht, wordt het een echte plakkerige zweetnacht. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen, om de tropische dagen te overleven. Bekijk het assortiment aircoolers van MaxTotaal bijvoorbeeld eens, om verfrissing te vinden. Je leest er hier meer over

 

Zo werkt het

Wanneer je nu nog op zoek gaat naar een airco, kom je bedrogen uit. De wachttijden lopen vaak op tot enkele maanden en tegen de tijd dat je aan de beurt bent, is het winter en heb je niets meer aan die airco. Gelukkig zijn er andere manieren om de gevoelstemperatuur omlaag te brengen, zoals met een aircooler. De daadwerkelijke lucht wordt weliswaar niet kouder, maar op z’n minst heb jij het minder warm. Hij werkt op koud water en verspreid een aangenaam briesje in de ruimte. Vaak heb je maximaal drie standen, om precies de juiste verkoeling voor jouw behoefte te creëren. 

Wat bovendien een groot voordeel van de aircooler is, is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Overdag kan hij op je werkkamer staan, ’s avonds in de keuken of woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. Zo heb je de hele dag door verkoeling en dat met een enkel apparaat. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact. 

 

Een leuk prijsje

Waar een airco een prijzige investering is, is een aircooler al voor een paar tientjes verkrijgbaar. Ideaal, wanneer je weliswaar wel behoefte aan verkoeling hebt, maar eigenlijk niet het budget hebt, om een dure investering te doen. De aircooler is namelijk budgetvriendelijk en een makkelijke manier om de ruimtes, waar jij je bevindt van verkoeling te voorzien. Het creëert weliswaar niet hetzelfde effect als een airco, maar is zeker effectief. En met die paar tropische dagen die Nederland vaak heeft, erg werkzaam!

 

https://www.maxtotaal.nl/