80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Duurzame schaftwagen kopen?

Schaftwagens voor iedere bouwplaats bij Brouwer Nijkerk

Schaftwagens zijn een belangrijke plek voor bouwmedewerkers. Het is een plaats om rustig te pauzeren, collega’s beter te leren kennen en werkoverleg te houden. Brouwer Nijkerk biedt bouwbedrijven de mogelijkheid om schaftketens naar eigen wens samen te stellen.

Zelf schaftwagens samenstellen

Brouwer Nijkerk heeft wagens voor 6,8,10 of 12 personen. Sommige daarvan zijn voorzien van een toilet of extra magazijnruimte. De standaard wagens zijn direct leverbaar. De klant kan er echter ook voor kiezen om een eigen wagen samen te stellen. Er zijn vele mogelijkheden: een schaftwagen kopen met een rond of een plat dak, kunststof of hardhouten kozijnen, los of vast meubilair. De wagens zijn leverbaar in zowel standaard als afwijkende RAL-kleuren. Door de klant samengestelde wagens zijn binnen 4 tot 6 weken leverbaar.

Service en onderhoud

Brouwer Nijkerk staat voor duurzaamheid en continue relaties met klanten. De geleverde wagens zijn onderhoudsarm, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets kapot gaat, zeker als een wagen al wat ouder is. Klanten kunnen er dan op rekenen dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Ook extra onderdelen, zoals deuren of banden, zijn eenvoudig online te bestellen en binnen 48 uur leverbaar.

Duurzame schaftwagens

Brouwer Nijkerk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dankzij de robuuste opbouw en het gebruik van duurzame materialen, gaan de schaftwagens minimaal 15 jaar mee. Ook streeft Brouwer Nijkerk naar duurzame relaties met klanten. De lijnen zijn kort en klanten kunnen rekenen op een goede onderhoudsservice. Ook is het mogelijk om snel en eenvoudig extra onderdelen voor de schaftwagens  te bestellen op de website. Deze worden binnen 48 uur bij de klant afgeleverd.

https://www.brouwernijkerk.nl/schaftwagens/