80 Lerintadi
Image default
Business

Schoonmaakbedrijf Nijmegen – Glossy Cleaning – De schoonmaakexpert van Nijmegen!

Schoonmaken is onze passie. Dit is immers al meer dan 15 jaar! Welkom bij schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning

Glossy Cleaning is al meer dan 15 jaar actief in de schoonmaak branche. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Of in de omliggende regio? Naast onze jarenlange ervaring hebben we ook andere unieke voordelen die we u als afnemers kunnen bieden. Dit is bijvoorbeeld  specialistische glasbewassing, tapijtreiniging en andere vormen van reiniging. Ook voor schoonmaakadvies kunt u ten aller tijde bij ons terecht. Kantoren schoonmaken doen wij hoofdzakelijk.

Een schoonmaakbedrijf in Nijmegen met oog voor detail.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door de dagelijkse controle uitgevoerd door een vaste voorvrouw/man. Eens per periode wordt er een controle steekproefsgewijs uitgevoerd op strategisch niveau om de gewenste kwaliteit te realiseren.

Tevens is er een logboek voor de dagelijkse communicatie na kantoortijd. Dit biedt u de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij eventuele ongemakken functioneert dit logboek als een schakel tussen uw organisatie en onze medewerkers. Vanzelfsprekend zal dit logboek tijdens onze controles uitgebreid aanbod komen. U kunt ongemakken aangeven in dit logboek.

Milieuvriendelijk schoonmaken vinden wij ontzettend belangrijk.

Glossy Cleaning onderscheidt zich door duurzaamheid te optimaliseren in het bedrijfsproces. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen. Op de schoonmaakmiddelen is het Ecolabel te vinden. Via dit keurmerk kan Glossy Cleaning  aantonen duurzaam te opereren in de markt. Daarnaast scheidt Glossy Cleaning het verzamelde bedrijfsafval van een reguliere schoonmaakbeurt. Hiermee neemt Glossy Cleaning haar verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval. 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Glossy Cleaning richt zich op afnemers die hoogwaardige schoonmaak als prioriteit heeft. De focus hierbij ligt  op het niet concurreren met andere bedrijven in de markt die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Kwaliteit boven kwantiteit is bij ons het standaard uitgangspunt! We hechten veel waarde in uw vertrouwen in Glossy Cleaning. We kiezen er om deze reden ook voor om één of meerdere vaste medewerkers op onze schoonmaakprojecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. Als laatst kunt u met vragen direct contact met ons opnemen via welk communicatiemiddel u ook wenst. 

 

 

http://www.glossycleaning.nl/schoonmaakbedrijf-nijmegen