80 Lerintadi
Image default
Home and Garden

Wat zijn de voordelen van een ovalen eettafel?

Weet je wat onze passie is? Tafels op maat maken. Er is weinig zo leuk als iets creëren, vanuit het niets, wat er nog niet was. De ambachtelijke meubelmakers van Tafels99.nl vinden het echt heerlijk om een tafel te bouwen die opvalt.

Onze klanten willen veelal een tafel die de aandacht trekt. Vreemd genoeg denken ze daarbij in eerste instantie aan een rechthoekige tafel. Want dat is tenslotte de vorm van een tafel, toch? Rechthoekig. Soms rond.

Een ovalen eettafel is uniek

Overweeg eens een ovale eettafel aan te schaffen. Dan heb je al meteen een blikvanger. Een ovale eettafel is anders dan anders. Bovendien zorgen de ronde lijnen van een ovale tafel ervoor dat je tafel extra goed opvalt tussen de rechte hoeken en lijnen die in elk interieur voorkomen.

Met meer mensen aan de ovalen eettafel

Wist je dat er aan een ovale eettafel meer mensen kunnen plaatsnemen dan aan een ronde of rechthoekige eettafel? Zo kun je ook in een wat kleinere eetkamer gezellige etentjes organiseren.

Compactere verschijning

Hoewel je meer mensen aan de tafel kunt laten aanschuiven, oogt hij wel kleiner dan een rechthoekige tafel. Dat zorgt voor een rustiger, ruimtelijkere sfeer in je kamer.

Gezelliger

Aan een ovale tafel is het makkelijker oogcontact maken. Daardoor kun je betere gesprekken voeren en is het een stuk gezelliger.

Minder blauwe plekken

Een van de meest-voorkomende oorzaken van blauwe plekken is het opbotsen tegen de harde hoeken van meubelstukken. Een ovale tafel heeft geen hoeken, waardoor blauwe plekken een stuk minder voorkomen.

Iedereen is gelijk

De plek aan het hoofd van de tafel wordt soms zwaarbevochten. Voorkom ruzie en kies een ovale tafel, dan zit niemand aan het hoofd.

De perfecte ovalen tafel

Wil jij een ovale tafel die perfect past in jouw huis en binnen je interieurstijl? Neem dan contact op met www.tafels99.nl. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Zevenaar, of laat je adviseren door één van onze meubelspecialisten.