80 Lerintadi
Image default
Commercial

Wat is een steigeraanhanger?

De steigeraanhanger is een handige aanhanger, speciaal ontworpen om steigers te vervoeren. Door de praktische indeling, biedt het overzichtelijk plaats aan al het materiaal dat u wilt meenemen. U hoeft niet eerst de halve wagen leeg te halen, wanneer u iets uit de aanhanger nodig heeft. Met laden en lossen wordt zodoende veel tijd bespaard.

Voordelen van een steigeraanhanger en de mogelijkheid tot uitbreiding

De steigeraanhanger biedt door zijn indeling een veilige manier van transport. Alle onderdelen worden compact opgeborgen en daarmee is er geen kans op beschadiging, aan zowel wagen als materiaal. Bovendien geeft het overzicht en comfort. De aanhanger kan indien gewenst worden uitgebreid met extra onderdelen. Zoals met een steigerbok, een aluminium opslagbox, of een verrijdbaar frame.

De aanhanger kan eenvoudig aan uw auto worden gekoppeld, heeft een perfecte wegligging en mag met rijbewijs B worden vervoerd.

Duurzaam, veilig en sterk

Het staal van de aanhanger is voorzien van een beschermende thermische zinklaag (gegalvaniseerd), waardoor de wagen goed beschermd is tegen roest. Zowel de opbouw als het onderstel is hiermee uitgerust, wat de aanhanger oersterk maakt en toch licht in gewicht.

Iedere aanhanger is door de TUV en RDW goedgekeurd. De steigeronderdelen krijgen een vaste plek en worden afzonderlijk vastgezet. Het gewicht van de aanhangwagen is lager dan 750 kg en dus is er geen speciaal rijbewijs voor nodig. Als kenteken is de witte plaat verplicht, in Nederland.

Verschillende uitvoeringen

U kunt online voordelig een open, basic rolsteigeraanhanger kopen. De basic carrier heeft een lichtgewicht constructie, welke degelijk en eenvoudig is en toch van hoge kwaliteit. In de aanhanger is ruimte voor een 14 m hoge steiger.

U kunt een steigeraanhanger inclusief steiger, of zonder steiger kopen. De aanhanger wordt dan geleverd met een basic steiger met een werkhoogte van 8,2 m of een brede rolsteiger met een werkhoogte van 8,2 of 10,2 m. De werkhoogte is de hoogte van het platform waarop u staat, plus de hoogte die u met uw armen kunt bereiken. (Standaard 2 m).

Wilt u liever een afsluitbare aanhanger? Ook dat is een mogelijkheid. Het grote voordeel is dat al het materiaal automatisch vastligt. Vastbinden is dus niet nodig.

 

Snel een steigeraanhanger nodig? Bekijk online de vele mogelijkheden. U kunt eenvoudig een basic steigeraanhanger kopen bij Rolsteiger.net. De aanhangers zijn zonder bezorgkosten te bestellen en direct uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 uur besteld, is de volgende werkdag al bezorgd!