80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Waarom zou ik een onderhoudscontract afsluiten?

 

Omdat het voor veel mensen niet duidelijk is waarom ze persé een onderhoudscontract moeten afsluiten kan het helpen om de voordelen voor deze mensen is op te noemen. Veel mensen weten namelijk – naast dat je cv-ketel er van blijft werken – niet wat andere bijkomende voordelen zijn van het afsluiten van een onderhoudscontract. In deze blog leest u precies wat u moet weten over de voordelen en dan is het alleen nog aan u om de keuze te maken om wel of geen contract af te sluiten.

Redenen om een onderhoudscontract af te sluiten

Zoals gezegt zijn er meerdere redenen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hieronder staan de voordelen voor u opgesomd:

  1. Je wordt sneller geholpen

    Bij het afsluiten van een onderhoudscontract komt er een specialist jaarlijks langs om uw cv-ketel te checken. Doordat hij jaarlijks bij u langs komt weet hij hoe uw cv-ketel in elkaar zit en waarom hij defect zou kunnen zijn. Mede daarom – en omdat u vaste klant bent – wordt u sneller geholpen bij een defect. Dit kan, wanneer u geen contract heeft, langer dan een dag duren. Wanneer u een contract heeft duurt dit maximaal één dag.

  2. Bespaar op de kosten

    Door de specialist eens in de paar jaar langs te laten komen voor onderhoud kunt u ook nog eens flink gaan besparen op de energiekosten. Wanneer er onderhoud wordt gedaan kan de vakman uw ketel namelijk afstellen. Tijdens het afstellen, zorgt hij voor een efficiënte afstelling waardoor uw ketel niet onnodig gebruik maakt van de energie.

     

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen van het hebben van een onderhoudscontract. In onze volgende blog leest u over nog meer voordelen die het contract met zich mee brengt.