80 Lerintadi
Image default
Tourism

Waarom zou ik een ballonvaart boeken?

Een ballonvaart boek je omdat het een fantastische ervaring is, die je altijd zal bijblijven. Ook al eens gedacht aan een ballonvlucht boven je eigen huis? Wij organiseren ballonvaarten waar jij het graag wenst. C-Air is gebaseerd in Sint-Niklaas, hier vertrekken dus ook de meeste van onze ballonvaarten. Uiteraard hebben we nog tal van andere opstijglocaties. Niet alleen in België organiseren we jouw vlucht. Er worden ook in de Alpen ballonvaarten georganiseerd. Gedurende de winter worden er ballonvaarten georganiseerd door C-Air in de Zwitserse Alpen. Wil je zelf ook zo een ballonvaart boeken, twijfel dan niet en neem even een kijkje op onze website.

 

Wat kost een ballonvaart?

De kostprijs van een ballonvaart hangt af van de regio waarin je je vlucht boekt. Uiteraard is een ballonvaart in België goedkoper als een ballonvlucht boven de Alpen. De reden hiervoor is dat we allerlei extra materiaal moeten voorzien voor deze vluchten. De prijs voor een ballonvaart boven de Alpen komt op 500 euro per persoon. Indien je verkiest om te ballonvaren boven België, dan betaal je rond de 139 euro per persoon.

Heb je nog vragen over de kostprijs van het ballonvaren? Neem even met ons contact op en wij helpen je graag verder met meer informatie.

 

Bestel je liever een cadeaubon?

Een ballonvaart cadeaubon is een prachtig cadeau die iedereen wel eens wilt krijgen. Een cadeaubon kan je online bestellen of je kan hem ook bij ons komen afhalen. Voor een ballonvaart cadeaubon betaal je geen meerprijs. Je hoeft ook niet direct een datum in te plannen, je kan achteraf met ons contact om deze bon op te nemen.

 

De ervaring van een ballonvlucht

De totale ervaring van een ballonvlucht in een luchtballon duurt circa 1 uur, wij zorgen na de vlucht steeds voor een glaasje champagne en een authentieke ballondoop. Wat moet je verwachten van een ballondoop? Boek je ballonvlucht en wij laten je graag deze unieke traditie meemaken. Een unieke ervaring die je absoluut niet wilt missen.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be