80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Taffe industriele tafels, Industriele tafel

De tafels van taffe zijn geheel naar wens gemaakt van de klant. Er is een zeer divers aanbod van industriele tafels die geheel op maat kunnen worden gemaakt. Zo kan elke tafel ook op maat gemaakt en met houten tafelblad naa keuze. Zo kan er gekozen worden voor een industriele grenen tafel, industiele eiken tafel of industriele wagonplanken tafel. Naast de keuze van verschillende soorten houtsoorten kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten tafelonderstellen en tafelpoten, van machine onderstel en gietijzeren tafelpoten. Ook kan er gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel en een industriele tafel onderstel geheel naar gewenste maat. 

Leveringsmethode industriele tafel

In het online aanbod van de webshop op de website van www.taffe.nl kun je alle tafelmodellen van taffe tafels inzien. Op de pagina van de industriele tafels kan er gezien worden welke houtsoort er mogelijk is voor welk model tafel. Bij meer info kan er altijd contact worden opgenomen, wij helpen u graag verder. Bij interesse in een eiken industriele tafel, grenen industriele tafel of wagonplanken industriele tafel kan er op de pagina van de tafel naar interesse worden gekozen voor het invullen van een bestelformulier of contact opnemen voor een persoonlijk contact bij het bestellen van een tafel naar wens. Als bij taffe geheel duidelijk is welke industriele tafel er gewenst geleverd te worden, welk houtsoort en afwerking. Dan kan er gekozen worden voor een leveringsdatum naar wens. Ten behoefde van de klant kan er van te voren of in een later stadion gekozen worden voor een leveringsdatum. Bij bestelling vragen wij geen aanbetalingskosten en in de direct omgeving is het bezorgen van de tafels gratis. Tussen bestelling en levering kan bij sommige modellen binnen 10dagen. Bij de tafelmodellen die wat meer complex zijn zal het uiterlijk 3weken duren voordat een tafel geleverd kan worden. Kortom van idee en wens naar daadwerkelijke tafel hoeft niet lang te zitten

Tafel op maat

Wilt u een meubel geheel gemaakt naar een betreffende ruimte dan komen wij graag langs om de de maten en houtsoort mogelijkheden te bespreken. Voor een robuuste indeling voor uw restaurant of kantoor zijn er verschillende mogelijkheden. Bij bestelling van meerdere tafels zal de prijs automatisch omlaag gaan. Voor een eiken industriele tafel kan er gekozen worden voor verschillende kleutinten eiken. Bijvoorbeeld kan er gekozen worden voor een licht eiken tafelblad, grijs eiken tafelblad  een zwart eiken industriele tafel of een bruin eiken industriele tafel. Heeft u vragen wij helpen u graag verder!

http://www.taffe.nl