80 Lerintadi
Business / Food and Related Products

Smoothie catering

Smoothie catering

Verblijd uw gasten met de meest overheerlijke en gezonde smoothies. Tegenwoordig zijn veel mensen steeds meer met hun gezondheid bezig en dat is ook niet zo gek, gezond zijn is belangrijk. Maak daarom eens kennis met onze smoothie catering. Ongeacht het evenement: wij maken voor u en uw gasten de lekkerste smoothies, boordenvol fruit!

Waarom smoothie catering

Smoothies zijn waanzinnig populair vandaag de dag. Dat is ook niet zo gek, want ze zitten vol vitamines en gezonde koolhydraten. Het fruit in onze smoothies zorgt voor energie, zodat iedereen na het drankje er weer fris en fruitig tegenaan kan. Wij bereiden altijd op aanvraag. Dit zorgt voor de beste kwaliteit smoothies. Naast fruit, gebruiken wij ook groenten in onze smoothies. De welbekende groene smoothies mogen niet ontbreken in ons assortiment. Door het gebruik van groene bladgroente bevat een smoothie ook aminozuren. Dit zijn belangrijke bouwstenen van eiwitten die nodig zijn voor het herstel en onderhoud van spieren en organen. Daarnaast is een groene smoothie ook rijk aan calcium en mineralen. Naast dat smoothies gezond zijn, zijn ze vooral ook gewoon heel erg lekker!

All inclusive smoothie catering

Wanneer u kiest voor onze smoothie catering heeft u de keuze uit twee verschillende designs. De meest gekozen bar is ons hoogglans zwart/wit model. Houdt u van wat minder strak, dan hebben wij een robuust steigerhout model. Het enige wat wij van u vragen is een plek voor ons te reserveren en wij doen de rest. Onze smoothie catering is all inclusive en bestaat uit:

  • Een fantastische trendy smoothiebar
  • Gezonde smoothies met diverse soorten garnering
  • Attente en gastvrije bartenders
  • Professionele blenders
  • Een zelf samengestelde smoothiekaart met minstens drie smoothies
  • De keuzemogelijkheid uit glaswerk of disposable bekers
  • Opties om de bar te personaliseren met uw eigen logo

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Smoothies op zich zijn al een feestje, maar wilt u uw bezoekers met 200% verhogen? Kies dan voor onze smoothie catering. Onze smoothie bars zijn namelijk een ware eye-catcher. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen, wij denken graag met u mee hoe we van uw evenement een succes kunnen maken. Vertel ons over uw evenement en wensen, binnen 24 uur sturen wij een aanbod op maat.

http://www.smoothiebarnederland.nl