80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Professionele koffiemachines komen uit Veenendaal

Bij KoffiePro zijn ze trots op hun professionele koffiemachine Veenendaal voor het MKB en de Horeca. En terecht want met hun capsulemachine maakt u op de meest gemakkelijke manier de beste koffie. De fraaie en compacte Nespresso® compatible koffiemachine heeft twee zetunits waardoor u uw gasten snel en efficiënt een uitstekende kop koffie kan serveren.

Een nieuwe koffiemachine start met een koffieproeverij!

Wilt u meer weten over de koffiemachine van KoffiePro? Dat kan met de koffieproeverij die bij u op kantoor of uw horecagelegenheid wordt georganiseerd. Met gratis koffie voor u en uw personeel geserveerd door een Barista! De koffieproeverij bestaat uit:

  • Gratis koffie voor één ochtend, middag of avond.

  • Topkwaliteit met koffie van één van hun Barista Wonders

  • Gratis gezelligheid!

Een koffiemachine voorzien van alle gemakken

De Aequinox Sumatra is een fraaie en compacte Nespresso® compatible capsulemachine met een professionele uitstraling. Deze koffiemachine is voorzien van alle gemakken voor een geweldige kop koffie.

Dankzij de twee zetunits van deze koffiemachine kunt u uw gasten snel en efficiënt een uitstekende kop koffie serveren in een van de vele smaken waaruit men kan kiezen. De Sumatra is, mede door de heet water- en stoomfunctie, de ideale koffiemachine binnen het MKB en de horeca. Het fraaie, glanzende design van de Sumatra is een echte blikvanger!

Deze professionele koffiemachine is ideaal wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige koffiemachine met constante kwaliteit, gebruiksgemak en weinig onderhoud.

De beste koffie met de fraaiste koffiemachine

Voor de best mogelijk koffie werkt het Veenendaalse bedrijf KoffiePro samen met BEANY Coffee. Hierdoor is er een aanbod van koffie die ethisch verantwoord én biologisch is.

Er is gezocht naar de best mogelijke koffie ter wereld die op de meest eerlijke manier verkregen is. Dat was een uitdaging. Maar door al die moeite hebben ze het wel weer makkelijk gemaakt voor u.

Wat is dan die best mogelijke koffie? Arabica vormt grofweg 60% van de wereldwijde productie van koffie, het stamt af van de oorspronkelijke koffiebomen zoals ooit gevonden in Ethiopië. Van oudsher wordt deze koffiesoort als van hogere kwaliteit gezien dan de Robusta variant.