80 Lerintadi
Business / Food and Related Products

Plastic koffiebeker accessoires

Voor al uw plastic koffiebeker accessoires bent u op de juiste plek bij Koffiebekerbestellen.nl. We leveren vele soorten en maten aan drinkbekers voor verschillende gelegenheden. Zo leveren we plastic bekers die geschikt zijn voor iedere situatie en passen in ieder type koffieautomaat. Dat maakt opslag van deze plastic drinkbekers zeer eenvoudig.

Verder hebt u de keuze om deze bekers te laten bedrukken voor een professionelere uitstraling. En kunt u bijbehorende accessoires erbij bestellen zoals roerstaafjes van hetzelfde materiaal, creamersticks en dergelijken. Vanaf 1000 stuks kunt u al bestellen en voor 50000 stuks ontvangt u een aanzienlijke reductie in prijs. Ga daarom voor de plastic koffiebekers van Koffiebekerbestellen.nl.

Plastic koffiebekers bedrukken

Plastic koffiebekers bedrukken is een handige marketing zet. Door uw plastic koffiebekers te laten bedrukken kunt u via een goedkope wijze uw bedrijfsnaam bekender maken. Daarnaast komt een bedrukte drinkbeker met uw logo of brand vele malen professioneler over dan witte plastic bekertjes.

De opdruk is in heldere kleuren, in full-color, die behouden blijven wanneer er warme of koude dranken in geserveerd worden. Kies een professionele opdruk voor uw onderneming, neem naast plastic koffiebeker accessoires, bekers met uw eigen bedrukking.

Al uw drinkbeker accessoires

Bij Koffiebekerbestellen.nl kunt u niet alleen plastic koffiebekers verkrijgen, maar ook alle benodigde accessoires zijn bij ons beschikbaar. Van houten en plastic roerstaafjes, verschillende soorten suikersticks en koffiecreamers. Deze artikelen passen in dispensers die makkelijk navulbaar zijn. Op die manier blijven deze middelen beschikbaar voor mensen die graag melk en suiker in hun koffie of thee willen.

Om de vloeistof in de container warm te houden zijn er plastic deksel beschikbaar die de inhoud volledig afsluiten van de koelere buitenlucht. Voor het gemak zit er een drinkopening in de rand van deze deksels, zodat u het deksel er niet vanaf hoeft te halen en de inhoud in de plastic koffiebeker zijn warmte behoudt. Voor meer informatie over onze plastic koffiebeker accessoires kijkt u op onze site.