80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Ontbijt als een keizer

Ontbijt als een keizer, luidt het gezegde. En niets is minder waar. Een goed (en lekker!) ontbijt is dé basis van elke dag. Of u nu gaat vergaderen op kantoor, zwoegen in de sportschool of een hele dag gaat luieren, een ontbijt is altijd even belangrijk voor een goede start van de dag. U zult uw vaste rituelen hebben als het om ontbijten gaat. Maar wat denkt u ervan om dat eens anders aan te pakken? Maak voor de verandering bijvoorbeeld niet zelf uw ontbijtje… waarom zou u niet eens gebruik maken van een ontbijtservice? Een echte aanrader kan ik u vertellen…

Ontbijtservice viel in goede smaak

Zelf heb ik onlangs namelijk voor het eerst gebruik gemaakt van zo’n ontbijtservice. Eerlijk gezegd deden we dit niet zomaar… Omdat mijn man en ik 5 jaar getrouwd waren wilde ik hem verrassen met een uitgebreid ontbijt om zo onze dag extra feestelijk te beginnen. Via ontbijt.nl bestelde ik de meest luxe variant van alle ontbijtjes waaruit je op de website kan kiezen. Ik liet het thuis bezorgen om 10 uur ‘s ochtends zodat we ook nog konden uitslapen. Het is echt een luxe om je bed uit te komen en een kant en klaar ontbijt in ontvangst te mogen nemen. We hebben veel langer zitten ontbijten dan we normaal doen en genoten dan ook volop. Croissantjes, andere luxe broodjes, verse jus d’orange en natuurlijk een gekookt eitje erbij… De verrassing viel dus in goede aarde bij mijn man! Ik zou het zo nog eens doen als we weer wat te vieren hebben met de familie.

Overigens zag ik op de site www.ontbijt.nl dat ze ook rekening kunnen houden met bepaalde voorkeuren en dieetwensen. Zo bieden ze ook een vegatarisch ontbijt aan of juist een ontbijt met veel vis. Voor ieder wat wils!