80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Je eigen private label koffie? Fleur de Café regelt het in 3 stappen

Echt onderscheidend zijn? Kies dan voor je private label koffie. Het is een nieuwe trend om persoonlijke details van een onderneming door te voeren, zoals een eigen koffie. Het is tevens de ultieme manier van marketing. Jouw merknaam staat op de koffiezak, kopjes en koffiekaart. We delen onze expertise en liefde voor koffie graag met je. Klinkt dit je al goed in de oren? Fleur de Café regelt in drie stappen jouw persoonlijke koffie.

Stap 1. Jouw koffiemelange

Om de koffie helemaal eigen te maken stel je samen met onze koffie expert de koffiemelange samen. Je hebt de keuze uit wel 80 verschillende soorten koffiebonen. Voor een groot deel komen onze bonen uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Oostelijk Afrika. Uit al deze bonen maak je een melange, dit zijn 3 tot 5 verschillende soorten bonen. Op deze manier ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluiten op jouw wensen. Door de verschillende soorten koffiebonen is de kwaliteit constant.

Stap 2. Welke smaak past bij jou?

De melange en brandgraad bepalen je koffiesmaak. Een koffie met een fruitige smaak moet medium gebrand worden: medium roast. Koffiebonen die gebruikt worden om cappuccino of espresso van te maken, moet sterker en donker zijn, dat noemen we dark roast. Onze koffie expert helpt je graag de perfecte smaak te krijgen.

Stap 3. Een persoonlijke verpakking

Na het samenstellen van de smaak komen we toe aan de verpakking. De koffie hoort helemaal aan te sluiten op de look en feel van je onderneming. We maken daarom een etiket geheel in jouw huisstijl. Dankzij onze fullcolour printer kunnen we elk design etiket printen. Indien je zelf ideeën hebt kun je dit in een jpg bestand naar ons sturen. Voor een kiloverpakking stuur je een bestand van 12,5 x 8,5 cm. Voor 250 gram is dit 10 x 6,5 cm. Het is vanaf 2500 kilo per jaar ook mogelijk om voor een volledig bedrukte verpakking te kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

https://www.fleurdecafe.nl/