80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Horeca groothandel erkent werkdruk koks

Heuvel Horeca, groothandel in horeca apparatuur weet als geen ander hoe groot de werkdruk in de horeca is. De werkdruk ligt in de horeca vooral bij koks erg hoog. Aldus het CBS in april 2017. De druk wordt zelfs als een van de hoogste ervaren van alle beroepsgroepen in Nederland. Samen met leerkrachten, artsen en juristen.

Een horeca groothandel weet dat u ondanks de dagelijkse werkdruk waarmee u als kok elke dag weer mee te maken krijgt, u toch het allerbeste nastreeft voor uw gasten. Als groothandel staat Heuvel Horeca vierkant achter u. Ze zorgen voor alles wat u nodig heeft om het eten met volle inspiratie en aandacht te bereiden én te serveren. Ondanks dat u in een heel rap tempo moet werken en elke dag heel veel tegelijk moet doen om uw bedrijf succesvoller te maken en uw gasten tevreden te houden. Heuvel Horeca, groothandel in horeca apparatuur heeft alles wat u daarvoor nodig heeft in hun assortiment. Gecombineerd met het beste eten door u bereid en het lekkerste drinken wordt het ondanks de werkdruk toch een geslaagde werkdag. En dat voelt u. Elke dag.

Een horeca groothandel voor de professional

Er is natuurlijk een enorm verschil tussen de keuken thuis, waar voor wellicht twee tot zes personen wordt gekookt en een professionele keuken in een horecagelegenheid waar bijvoorbeeld driehonderd gerechten per dag worden bereid. Thuis staat u wellicht een uurtje in de keuken voordat iedereen aan tafel kan. In de professionele keuken wordt veelal tijdens de rustige uurtjes overdag het eten voorbereid. Zodat tijdens de piekuren honderden smakelijke, warme gerechten snel geserveerd kunnen worden. Ook wel mise-en-place genoemd. Op deze manier werken leidt tot een hogere snelheid van service. Daarbij is goede horeca apparatuur natuurlijk onontbeerlijk.

Tussenkomst horeca groothandel altijd zinvol

Wanneer het hele proces in één ruk door wordt afgehandeld, bijvoorbeeld het grillen van een biefstukje of het bakken van een tongfilet is mis-en-place niet mogelijk. Dan heb je goede apparatuur nodig om in grote hoeveelheden tegelijk te kunnen grillen of bakken. Er zijn bedrijven waar het bereiden en het afwerken van het bereide product niet in een zelfde ruimte plaatsvinden, maar op aparte afdelingen. Om besmetting te voorkomen is dat natuurlijk een prima oplossing. Maar ook dan geldt weer: een en ander is alleen mogelijk met tussenkomst van een horeca groothandel.