80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Hamburgers bestellen via de nieuwe App

De hamburgerketen burgerme heeft onlangs een App gelanceerd waardoor het vanaf nu mogelijk is om via de App de lekkerste hamburgers te bestellen. Hiermee probeert burgerme in te spelen op de toenemende stroom van bestellingen via mobiele apparaten. Vanaf de lancering neemt het aantal gedownloade apps sterk toe en burgerme hoopt dat het aantal downloads zal blijven toenemen.

Hamburgers

Burgerme staat bekend om hun unieke hamburger concept. Je kunt bij burgerme namelijk een hamburger compleet zelf samenstellen. Van de hamburger tot de ingrediënten en de soort saus, de mogelijkheden zijn groot. De reden dat burgerme dit aanbiedt is omdat zij het belangrijk vinden dat iedereen een perfecte hamburger kan bestellen. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde smaak en dat beseffen ze goed. Daarnaast maken ze enkel gebruik van de meest verse ingrediënten. Dit maakt de smaakbeleving helemaal compleet.

Salades

Naast hamburgers biedt burgerme ook salades aan die je zelf kan samenstellen. De salades zijn erg vers en komen direct van het land. Je kunt je favoriete salade creëren door bijvoorbeeld walnoten, Parmezaanse kaas en verschillende sauzen toe te voegen. Dit is een heerlijk bijgerecht naast een hamburger.

Voordelen bestellen bij burgerme

Een hamburger via de App bestellen heeft voor jou de volgende voordelen: 

–       Via de App betaal je eenvoudig met iDEAl of geef je aan dat je contant aan de deur wilt betalen.

–       Jouw hamburger en/of salade wordt binnen 45 minuten bij je thuisbezorgd.

–       De hamburgers zijn van de beste kwaliteit en worden op de juiste temperatuur geleverd. 

http://www.burgerme.nl