80 Lerintadi
Image default
Travel

Glamping in de winter

Zeg je kamperen, dan denken veel mensen aan een volgestouwde auto, een eindeloze rit naar zuid-Frankrijk en gestuntel met het opbouwen van een tent. Maar het eerste wat de meeste mensen noemen is “zomer”. Maar kamperen kan ook in de winter.

Kamperen in de winter kan niet alleen in warme landen, maar in heel Europa. Zelfs voor de wintersport is glamping geschikt. Maar wees gerust, als je ’s winters op pad gaat, verblijf je in stijl. Glamping, de luxe vorm van kamperen, is in de winter ideaal.

Romantisch

Denk je eens in… het is al vroeg donker, dus je steekt een vuurtje aan. Je kruipt samen onder een dekentje en drinkt warme chocolademelk of gluhwein. Wie weet zie je wel een hert (of is het een rendier?) voorbij wandelen!

’s Ochtends wordt je wakker van de zon en geniet je van een prachtig wit uitzicht. Je maakt je ontbijtje in je eigen keuken en bent al vroeg klaar om als eerste van de piste af te suizen. Als je niet zo van de wintersport bent, boek je jouw glamping in de winter in een wat warmer land, waar je de dag kunt doorbrengen zoals jij dat wilt. Kies je voor een dagje luieren met een goed boek, of ga je actief aan de wandel?

Glamping is luxe kamperen in de winter

Natuurlijk ga je niet in een enkelwands tentje kamperen in de winter. Op glampings.com hebben we een selectie gemaakt uit het ruime aanbod. Daardoor is elke glamping die je boekt ook geschikt voor een verblijf in de winter.

Elke glamping, of je nu kiest voor een huisje, airlodge, of een verwarmde yurt, is van alle gemakken voorzien. Ook sanitair is in je accommodatie aanwezig, want je wilt niet midden in de nacht door de kou naar een gedeeld toiletgebouw hoeven lopen.

Ga het avontuur aan

Kamperen in de winter klinkt bizar, maar de ervaring leert dat wie eenmaal in de winter aan glamping heeft gedaan meteen verslaafd is. Glamping in de winter is levert je een heerlijk verblijf met prachtige ervaringen. Je wordt één met de omgeving én het levert prachtige verhalen op.

Wil jij er deze winter ook eens tussenuit? Boek je winters verblijf op de glamping direct via www.glampings.com.