80 Lerintadi
Image default
Business

Fijne verloskundige in Alblasserdam

Ik was na een jaar proberen eindelijk zwanger. Joepie! Nu was het tijd om op zoek te gaan naar een verloskundige in Alblasserdam. Hierbij vind ik het van groot belang dat mijn partner en ik de juiste ondersteuning krijgen. Het is immers heel fijn om ons op een zo goed mogelijke manier te kunnen voorbereiden op de komst van onze eerste kleine. Hierbij zijn persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg ook heel erg belangrijk.

De Bakermolen verloskundige

De Bakermolen verloskundige heeft persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg hoog in het vaandel staan. Dat is voor ons heel erg belangrijk. Mijn kindje, partner en ik verdienen tijdens de zwangerschap immers genoeg aandacht. Wat ik ook fijn vind? Dat je bij de Bakermolen een vast team aan verloskundigen spreekt. Zodoende zie je altijd wel een bekend gezicht en dat vind ik echt heel erg fijn. Het is immers een spannende periode waarin je niet te veel verschillende gezichten wil zien.

Van prenatale screening en echo

Bij deze verloskundige kon ik terecht voor een verscheidenheid aan zaken. Bijvoorbeeld voor een prenatale screening en voor allerlei echo’s. Waaronder voor de geslachtsbepalende echo. Dat was zo leuk! Wij krijgen een zoontje. Daarnaast kun je hier ook terecht voor allerlei tips en adviezen. Hoe laat je daar ook voor belt. Dat maakt allemaal niet uit. Ze helpen je te allen tijde verder.

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Gedurende de zwangerschap werd ik heel erg goed begeleid. Maar ook voordat we überhaupt zwanger waren kwamen we hier maandelijks over de vloer. Het zwanger worden wilde namelijk niet helemaal lukken. De verloskundige in Alblasserdam heeft ons vele tips en adviezen gegeven die tot deze zwangerschap hebben geleid. Daar ben ik ze zo dankbaar voor!

Echt een aanrader

Deze verloskundige in Alblasserdam is naar mijn mening echt een ontzettende aanrader. We hebben een hele fijne zwangerschap gehad dankzij de ondersteuning van de Bakermolen. En ook na de bevalling konden we op passende steun rekenen. De zwangerschap en de bevalling waren zelfs zo fijn dat we er over nadenken om depil over een paar maanden weer in de prullenbak te gooien. Tijd voor baby 2. Neem zeker eens contact op met de Bakermolen en ervaar het zelf.