80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Een professionele website laten maken

 

Wat is een professionele website? Het internet bestaat al jaren en is in al die jaren een dynamisch fenomeen geweest, onderhevig aan diverse veranderingen. Eén van de meest recente veranderingen heeft betrekking op het steeds professioneler worden van websites en het steeds lokaler worden van de markt. In een stad als Rotterdam heeft u regelmatig te maken met tientallen concurrenten, die er allen een professionele strategie op nahouden. Wilt u hierin meegaan, dan zal uw website aan een aantal eisen moeten voldoen.

Responsive

Steeds meer mensen maken dagelijks gebruik van mobiele apparaten als smartphones en tablets. Hierdoor verdwijnt de desktop steeds meer naar de achtergrond. Dit betekent dat wanneer u dit mobiele publiek aan wil spreken, uw website ook op deze apparaten goed in beeld moet komen. Uw website dient over dynamische elementen te beschikken, die zich automatisch aanpassen aan apparaten van diverse groottes en breedtes. Is uw website niet responsive, dan loopt u de kans om meer dan de helft van de potentiele bezoekers mis te lopen.

Conversiegerichtheid

Een bezoeker krijgt tegenwoordig steeds meer waar voor zijn geld. Hierdoor wordt deze bezoeker ook steeds luier, wat zich ook uit in het steeds conversiegerichter worden van websites. Een bezoeker spit een website niet langer door op zoek naar een contactpagina, maar wil bij de hand genomen worden. Hierdoor dient u een interactieve, conversiegerichte website te hebben, met contactknoppen, belknoppen en interactieve elementen als een chat- en zoekfunctie.

SAM Design

SAM Design maakt professionele websites voor ondernemers en bedrijven uit Rotterdam. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u niet alleen meer bezoekers krijgt, maar dat u ook daadwerkelijk rendement uit deze bezoekers haalt. Wij laten u dan ook graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u uw website laten maken in Rotterdam door een echte professional? Bekijk dan de mogelijkheden bij SAM Design.