80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

De voordelen van online

Wanneer je op zoek bent naar een goeie wijn kan je die op verschillende locaties krijgen. Je kunt denken aan de speciaalzaak of slijterij bij jou in het winkelcentrum of in de nabije stad. Daarnaast is tegenwoordig ook de mogelijkheid alles online te bestellen. Hierbij kan je dus ook online wijn bestellen. Ideaal voor wanneer je het huis niet uit wil of je gewoonweg niet de mogelijkheid hebt om langs te gaan in de fysieke winkel.

De onlinewereld van 2017

De wereld is in de afgelopen jaren veel meer bezig met het online gebeuren dan in het verleden. Als we kijken wat we tegenwoordig allemaal online doen is dat een hele boel. Je kunt jezelf dan ook afvragen of de fysieke winkels nog toegevoegde waarde hebben. We bestellen bijna alles online, onze kleding, elektronica en tegenwoordig zelfs onze boodschappen. Naast dat natuurlijk nog veel meer. Toch zijn er nog genoeg mensen die baat hebben bij de fysieke winkels. Als we kijken naar de oudere generatie in Nederland dan zien we dat deze amper wat online bestellen. Dit komt gewoonweg omdat ze niet van de online generatie zijn. Ook heeft een fysieke winkel voor veel mensen een voordeel op het gebeid van sociaal contact. Wanneer je iets online besteld krijgt je niet te maken met sociaal contact totdat de bezorgen het bij jou aan de deur aflevert. Voor veel mensen blijft dit stukje contact van belang. Wanneer dit contact wegvalt kan diegene een stuk eenzamer worden.

Hoelang blijft dit nog zo?

Je kan jezelf afvragen hoelang de fysieke winkels nog blijven bestaan. Is dit 5 jaar of zullen ze er over 50 jaar nog steeds zijn? In de meeste gevallen zal dit erg afhankelijk zijn van het product wat wordt aangeboden door die fysieke winkel. Wanneer dit versproducten zijn dan is de kans groter dat de winkel blijft bestaan dan wanneer de winkel geen verse producten aanbiedt. Voor de komende tijd hoef je nog niet bang te zijn dat de fysieke winkels zullen verdwijnen. Toch kan je er rekening mee houden dat dit over een x aantal jaar heel anders zal zijn.

https://www.grandcruwijnen.nl/