80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

De ontwikkeling van espresso capsules

Espresso capsules worden gebruikt voor Nespresso apparaten, zoals u ongetwijfeld gewend bent. Vanwege de vele voordelen die dit apparaat biedt is het tegenwoordig terug te vinden in ontelbare huishoudens. Maar sinds wanneer eigenlijk? Veel mensen denken dat het apparaat en de bijbehorende capsules nog niet zo gek lang bestaan, maar wist u dat de merknaam reeds in de jaren ‘70 is uitgevonden? In 1976 is het systeem door Nestlé gepatenteerd, echter een decennium later kwam het product pas op de markt. Daarna volgde een samenwerking in de jaren ‘90 met Krups, sindsdien is het succes van het Nespresso systeem alom bekend.

Wat zijn espresso capsules?

Espresso capsules zijn speciaal gefabriceerde cups om een heerlijk kopje espresso of lungo te zetten met het bijbehorende Nespresso apparaat. De capsules hebben een speciale vorm, die voorziet in een uitstekende borging van de kwaliteit van de aanwezige koffie. Net zoals over de vorm goed is nagedacht, worden de L’Or espresso capsules sinds 2017 enkel nog vervaardig van aluminium. Waarom?

Aluminium capsules zijn beter in staat het aroma van de koffie te behouden, dan de eerdere plastic capsules. Daarnaast is het bekende crèmelaagje op de koffie ook voller geworden sinds de introductie van aluminium capsules. Door het gebruik van aluminium is de koffie tevens geheel beschermd tegen zuurstof. Wanneer gemalen koffiebonen in contact komen met zuurstof voordat de koffie wordt gezet, vermindert de smaak van de koffie aanzienlijk. Op deze manier is het kopje koffie dat u dagelijks zet met uw apparaat nog lekkerder geworden.

L’Or staat voor kwaliteit en gebruiksgemak

Al onze espresso capsules zijn speciaal gericht op de wensen van onze consument, om elke dag weer van een kwalitatief hoogstaand kopje koffie te worden voorzien. Wij streven naar een smaakbeleving die constant blijft, de aluminium capsules voorzien hierin door het op optimale wijze borgen van de kwaliteit van de koffie. Bovendien biedt het uitgebreide assortiment aan sterkten en smaken voor elke koffieliefhebber een passende capsule. Nieuwsgierig? Ga eens op onderzoek uit en vind de capsule, die het beste aan uw wensen beantwoordt.

 

https://www.lorespresso.com/nl-nl/capsules-kopen/c-174/