80 Lerintadi
Image default
Business / Food and Related Products

Bouwwaterputten

Tijdens het bouwen op een bouwplaats komt het regelmatig voor dat er water nodig is. Dat kan zijn om simpelweg uw handen te wassen, maar het kan ook zijn om cement aan te maken of gereedschap schoon te maken. Wat de reden ook is, AIC verzorgt een watervoorziening op uw bouwplaats.

Tegen de vorst
Door het plaatsen van bouwwaterputten, lost u gemakkelijk en snel dit probleem op. Een Bouwwaterput wordt vaak op maaihoogte geplaatst waardoor de put geen last heeft van vrieskou op de grond. Het vorstvrije deksel helpt ook om te voorkomen dat het water in de put bevriest en daarmee onbruikbaar wordt. Dit maakt de putten zeer geschikt voor werken in winterse omstandigheden.

Gemakkelijk plaatsen en verplaatsen
Door de hijsogen aan de bovenkant van de bouwwaterput, kunt u de putten naar beneden laten zakken met een bouwkraan. Hierdoor voorkomt u bedrijfsongelukken of andere fysieke klachten. Op dezelfde manier kan de bouwwaterput ook weer uit het gat getild worden. Door de gleuven aan de onderkant van de waterput kan deze vervoerd worden met een heftruck en een pompwagen. Hierdoor is die gemakkelijk te verplaatsen naar zijn volgende bestemming.

AIC levert tot aan de bouwplaats
AIC voorziet u niet alleen van het juiste advies en de beste producten, maar levert uw bouwwaterputten tot aan het bouwterrein en levert door heel Nederland op elke bouwplaats. AIC bespaart u tijd en levert bouwwaterputten die duurzaam zijn gebouwd van verzinkt plaatstaal.