80 Lerintadi
Image default
Travel

Boomhut overnachting

Je ziet het de laatste tijd best vaak op tv: mensen die overnachten in een boomhut. Sommigen wonen zelfs in een boomhut.  Of het op tv komt vanwege de toenemende populariteit, of de populariteit komt door de tv is onduidelijk. Maar wat wel helder is: een overnachting in een boomhut is een hele belevenis.

Liefdesnestje

Het oudste liefdesvers in het Nederlands (uit 1100) is “Hebban olla vogala nestas hagunnan hinase hic anda thu, wat unbidan we nu?“. In modern Nederlands betekent het “alle vogels hebben een nestje gebouwd. Behalve jij en ik. Waar wachten we nog op?”.

Die zin zou afkomstig zijn van een monnik. Onbekend is of hij toch is getrouwd. Maar jullie hoeven niet te wachten. Boek een overnachting in een boomhut en je kunt zó jullie romantische liefdesnestje in. Alles is helemaal voor je ingericht. Het enige wat je hoeft te doen is inchecken en genieten van wat quality time.

Luxe boomhutten

De moderne boomhutten waarin je een overnachting kunt boeken zijn van alle gemakken voorzien. Dus geen tochtige spleten en kieren, maar wel een modern en comfortabel vakantiehuisje. Maar dan in een boom! De meeste boomhutten zijn onderdeel van een vakantiepark met uitstekende faciliteiten die jullie naar believen ook kunnen gebruiken.

Boomhut overnachting boeken

Zijn jullie wel toe aan wat tijd met zijn tweetjes? Wil je er zeker van zijn dat jullie accommodatie aan de hoogste standaarden voldoet, zodat jullie gegarandeerd een fijne tijd mogen verwachten? Boek dan direct je boomhut overnachting via www.glampings.nl.