80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Zet prachtige acrylnagels bij uw klanten met de producten van Crystal Nails

Dacht u dat nagelverzorging alleen bestond uit het lakken van de nagels. Niets is minder waar, het verzorgen van de nagels is namelijk een heel proces. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling en maak deze compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu beginner bent of jarenlang ervaring heeft in uw salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen. 

Zowel voor beginnend als ervaren nagelstyliste koopt u Crystal Nails acryl producten

Voor het zetten van acryl nagels moet u veel oefenen en wat theorie leren. Voor het oefenen heeft Crystal Nails een aantal mooie beginnersproducten in het assortiment. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.

Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

Een potje nagellak geeft niet altijd de daadwerkelijke kleur prijs. Soms is de kleur aan de binnenkant van het potje heel anders. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Veel nagelstylisten kiezen uit het ruim assortiment bij Webshopnagelproducten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.