80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Met de Liebherr wijnklimaatkasten heb je elke dag een feest in huis

80lerintadi-1

Liebherr EWTdf 2353

Ik heb mezelf een cadeautje gegeven, namelijk de Liebherr EWTdf 2353, een prachtige inbouw wijnklimaatkast, ideaal voor het bewaren van 48 flessen rode en witte wijn op drinktemperatuur. Ik ben er zo enorm blij mee. Ik heb deze mooie Liebherr EWTdf 2353 gekocht via https://www.cavepromotor.nl
Van opleiding ben ik kunsthistoricus. Maar op dit moment werk ik als docent en als gids in een museum voor moderne kunsten. Ik woon samen met mijn trouwe vriend Robbie, mijn golden retriever in een klein herenhuis vlak buiten de stad. 

Mijn kinderen zijn al het huis uit. En mijn man, is enkele jaren geleden overleden. Maar het is nooit rustig bij mijn thuis. Ik ben van Poolse afkomst en regelmatig zit het bij mijn thuis vol met mijn Poolse vrienden en familie. Dan maken we het gezellig met een glaasje wijn en wat hapjes, tot in de laatste uurtjes. 

Nu heb ik dus sinds kort de nieuwe Liebherr EWTdf 2353 in huis. Deze wijnklimaatkast heeft een heel mooie look, verlicht met led-verlichting aan de binnenkant. En hij is nog energiezuinig ook, met het A – label. 
Fijn om deze mooie aanwinst te kunnen tonen aan mijn vrienden en familie. Maar ook fijn om te kunnen genieten van een perfect gekoeld glaasje wijn, samen met mijn lieve vriend Robbie in de zetel

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtdf-2353-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr