80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr WKb 3212 is praktisch en heeft een glasdeur

80lerintadi-1

Liebherr WKb 2212 Vinothek

Mijn kleinkinderen hebben mij een mooi cadeau gegeven voor mijn pensioen. Namelijk een nieuwe wijnbewaarkast de Liebherr WKb 3212 vinothek vrijstaande wijnbewaarkast. De firma Cavepromotor uit Nederland is deze komen leveren en installeren. Het is een heel mooi zwart metalen toestel met plaats voor 164 flessen. Door de jaren heen heb ik een mooie wijnverzameling opgebouwd. Voor meer dan 40 jaar lang ben ik eigenaar en manager geweest van een grote tegelhandel. En regelmatig brachten de tevreden klanten dan wel eens een fles wijn binnen om ons te bedanken. Zo bouw je dan door de jaren heen een hele verzameling op. Nu is het jammer genoeg tijd om de fakkel door te geven. Ik ben te oud geworden om nog aan het hoofd te staan van zo een groot bedrijf. Hoewel ik van de zijlijn wel altijd een oogje in het zeil zal houden. En ik het stiekem wel moeilijk vind om de controle over mijn eigen bedrijf los te laten. Maar ik heb vertrouwen in mijn opvolgers. En ik kan op mijn twee oren slapen dat het bedrijf in goede handen is. 

 

Maar ter eren van mijn pensioen heb ik dus een tijd geleden een groot feest gegeven voor mijn naaste familie en de mensen die nauw betrokken waren. Het feest was een grandioos succes. In de late namiddag zijn we eerst ergens lekker gaan uiteten onder de familie. Om daarna door te gaan naar een receptie in een grote feestzaal. Het was een stijlvolle, gezellige avond. Een leuke manier om een mooie carriere te eindigen. En op die dag kwamen mijn kleinkinderen dus af met deze mooi wijnbewaarkast. Ze weten allemaal hoe verzot ik ben op een lekker glaasje wijn in de avond voor het slapen gaan, of bij het eten. In de gloriedagen van ons bloeiende bedrijf, gebeurde het regelmatig dat mijn compagnon en ik na het werk nog even bleven plakken voor een glaasje. Dit durfde wel eens uitlopen tot in de vroege uurtjes, tot grote frustratie van mijn vrouw. Maar des al niet te min waren het super gezellige tijden. De wilde jaren zijn over. Maar de wijn smaakt mij nog zeker zo goed. En nu ik altijd vroeg in bed lig, blijft mijn vrouwke ook content. Ik ben erg blij met het geschenk van de kleinkinderen. Ze kennen hun grootvader goed. Maar ze zullen er zelf ook plezier aan hebben natuurlijk, als ze op bezoek komen. De Liebherr WKb 3212 is een prachtige aanwinst, die nog jaren zal meegaan.

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkb-3212-pr