80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr SBSes 7165 koop je bij Koelen & Vriezen tegen de beste prijs

Liebherr SBSes 7165? Ben je toe aan een nieuwe keuken? Is je huidige koelkast te klein of koelt hij niet meer zoals tevoren? Dan is de Liebherr SBSes 7165 een perfecte oplossing.

Dit product is een van de pronkstukken van Liebherr. Het is een luxueuze, multifunctionele koelkast met zeer veel ruimte. De koelkast is gebaseerd op de Amerikaanse modellen en heeft drie deuren, wat meteen ook wijst op de redelijke omvang van het product. Deze deuren zijn trouwens zelfsluitend.

Onder de grote deur vindt je een normaal koeldeel terug met BioFreshPlus laden. Dit zorgt voor een temperatuur net boven het vriespunt en een ideale luchtvochtigheid. Hierdoor gaan groente, vlees, vis en melkproducten hun smaak en vitaminen veel langer behouden dan in normale koeldelen. Hierin kan je verder frisdrank, beleg en dergelijke bewaren.

Onder de deur linksboven bevindt zich een kleine wijnkoelkast, dit is natuurlijk niet terug te vinden in elke koelkast. Waardoor het toch wijst op het luxegehalte van deze koelkast. In dit gedeelte kunnen zowel rode als witte wijnen bewaard worden op hun optimale serveertemperatuur. Er is zeker plaats voor een tiental flessen. Door deze specificatie, hoeft de eigenaar zijn witte wijnen niet meer in het koelgedeelte bewaren, waar het eigenlijk te koud is voor witte wijn. Ook zijn rode wijn heeft nu een mooi plekje binnenin de Liebherr SBSes 7165, waar ze onder optimale omstandigheden opgeborgen kan worden en kan rijpen. Op deze manier hoeft de rode wijn niet meer in de kelder, in de garage of gewoon op kamertemperatuur bewaard te worden. Dit zijn echter niet de optimale omstandigheden.

Tot slot is er nog een derde gedeelte. Dit is het vriesgedeelte waarin producten die bevroren bewaard moeten worden, kunnen worden ondergebracht. Ook dit deel heeft enkele noemenswaardige kenmerken. Zoo worden levensmiddelen onder andere met gekoelde luchtstroom ingevroren.  De diepvriesladen zijn verder voorzien van een doorzichtige voorkant, waardoor je perfect de producten in de lade in het oog kan houden. De laden zijn echter ook uitneembaar.

 

Aangezien dit zo’n luxueus model is, heeft de Liebherr SBSes 7165 heel wat leuke snufjes. Zo is de koelkast gebouwd in Smart Steel, wat ervoor zorgt dat vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn. Daarenboven is Smart Steel makkelijk proper te krijgen. De harde beschermlaag zorgt verder voor de optimale bescherming.

Zoals reeds vermeld zijn de deuren zelfsluitend, ze zijn uitgerust met het SoftSystem. Waardoor de beweging bij het sluiten gedempt wordt en een klein duwtje volstaat om de deur te sluiten. Bijkomend is dat de deurgreep uitgerust is met een openingsmechanisme waardoor de deur met weinig moeite geopend kan worden.

Alle laden en glasplateaus uit de koelkast kunnen makkelijk verwijderd worden, waardoor eenvoudigweg ruimte gecreëerd kan worden voor grotere of hogere producten.

Een ander leuk extraatje is de IceMaker, deze zorgt ervoor dat er steeds voldoende ijsblokjes zijn. Deze ijsmaker kan natuurlijk uitgeschakeld worden indien gewenst. 

Zoals u kan lezen is dit niet zomaar een alledaagse koelkast, maar wel degelijk een luxemodel met heel wat bijkomende snufjes. Het is een smaakvolle koelkast waar Liebherr met recht en rede trots op kan zijn. Aan al deze specificaties en extraatjes is natuurlijk een prijskaartje verbonden. De adviesprijs voor de Liebherr SBSes7165 is €5399.

Dus ben je een nieuwe, smaakvolle keuken aan het bouwen of heb je nood aan een erg goede, multifunctionele koelkast die nog jaren zal meegaan? Dan is de Liebherr SBSes7165 zeker een aanrader. Je kan er zeer veel levensmiddelen in kwijt, je kan ze optimaal bewaren door de BioFresh laden. Het vriesgedeelte is makkelijk in het oog te houden door de doorkijkbare laden en bovenal beschikt u ook over een wijnkoelkast, waarin uw lievelingswijnen optimaal bewaard kunnen worden.