80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr SBSbs 7353 beschikbaar bij Koelen & Vriezen

Liebherr SBSbs 7353, dit is de Liebherr side by side die ik onlangs heb aangeraden aan mijn prof om te kopen. Het lijkt voor u misschien gek om te lezen dat een student over dit soort zaken met haar prof praat, maar aan de universiteit waar ik les volg is het contact tussen professor en leerling zeer nauw. Ik ben een student die biomedische wetenschappen studeert. Dit jaar ben ik gestart aan mijn laatste master jaar dus volgend jaar zal het echte werk leven voor mij starten. Langs de ene kant heb ik daar echt zin in, in het echte volwassen leven. Langs de andere kant ga ik het studentleven ook missen. Het is hard werken, maar het heeft ook echt wel zijn charmes interessante lessen volgen in mooie aula’s, het kot leven en ga zo maar verder. In ieder geval de dag dat ik mijn prof aanraadde deze koel- en vrieskast te kopen, was tijdens een practicum. Ik volg momenteel de klinische master dus de testen die wij vooral in het labo uitvoeren gaan over ziektes bij mensen. Die dag waren we bezig met T helper lymfocyten te merken in het bloed zodat ze zichtbaar gemaakt konden worden in de flow cytometer. Het zichtbaar maken is aan de hand van antilichamen die binden op een merker op het celmembraan die specifiek is voor de T helper lymfocyten. Aan het antilichaam wordt een fluorochroom gehangen dat zal exciteren wanneer het antilichaam gebonden is aan de merker en de laserstraal er op zal schijnen die zich bevindt in de flow cytometer.

Deze procedure duurt niet heel lang, maar er waren toch enkele momenten waar we moesten wachten. Dat is altijd gezellig, tenminste als je bij leuke mensen in de groep zit, want dan babbel je over van alles en nog wat. Die dag ging het tijdens zo’n moment van wachten over de verhuis van mijn prof. Hij vertelde dat hij al jaren in een huisje woonde net buiten de stad, maar dat hij nu onlangs een vrouw was tegengekomen waarmee hij nu ging samenwonen in een appartement in het centrum van de stad. Hij zei dat hij het jammer vond dat hij nu niet meer in de echte rust zou wakker worden met de vogeltjes op de achtergrond. Zijn nieuwe vriendin had hem weten te overtuigen om toe te stemmen in het plan om in de stad zelf te gaan wonen. Hij liet een paar foto’s zien van de loft waar ze in zouden trekken en die is weliswaar echt prachtig. Het zijn allemaal grote ruimtes met veel licht en als je een beetje verstand hebt van inrichten dan kan je er echt iets heel leuk van maken. Hij vertelde dat zijn nieuwe vriendin een binnenhuisarchitecte is dus ik ga er van uit dat de loft een pareltje zal worden. Toen het over de inrichting ging zei de prof dat zo goed als alles gekozen was, enkel een koel- en vrieskast moest nog gekozen worden. Zijn vriendin en hij kwamen er niet over uit welk merk ze zouden nemen. Zijn vriendin wilde er een van Liebherr en hij eentje van een ander merk waar ik nog nooit van gehoord had. Toen vertelde ik dat ik al heel veel goede dingen over de kasten van Liebherr heb gehoord. Hij heeft me er nog een paar vragen over gesteld en blijkbaar heb ik hem weten te overhalen want de les daarna kwam hij mij vertellen dat ze toch hadden gekozen voor een koel- en vrieskast van het merk Liebherr. Hij moest mij ook nog heel erg bedanken van zijn vriendin dat ik hem zo had kunnen overtuigen, ook al had ik dat zelf helemaal niet door.