80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr Sbs 7242 koop je bij Koelen en Vriezen

De Liebherr sbs 7242, dit is de koelkast en de vrieskast waar ik altijd al naar gezocht heb. Ik zal me eerst even kort voorstellen voor ik u uitleg waarom dit de beste aankoop is geweest toen ik mijn huis aan het inrichten was. Sinds 8 jaar ben ik getrouwd met mijn geweldige man die 5 jaar ouder is. Samen hebben we vier kinderen, ja het was allemaal kort op elkaar. Dit wilde ik echter graag want dan zitten ze nog wat in elkaars leefwerelden en kunnen ze een goede band met elkaar opbouwen. Goed, mijn man werkt als CEO bij een groot bedrijf dus we hebben een mooi inkomen en 4 jaar geleden besloten we ons eigen huis te bouwen. Ik snap nog altijd niet hoe dat ik het gedaan heb, twee kinderen, zwanger zijn en verhuizen combineren. Maar goed, het is me op de een of andere manier gelukt. We kochten een prachtig stuk bouwgrond, zuid gericht met vanachter een bos. Ideaal voor de kinderen om in te spelen. Een goede vriendin van mij is architecte dus haar namen we aan om ons stulpje te gaan ontwerpen. We wilden graag een origineel, modern, mooi en kindvriendelijk huis. Aan iedereen die ook zo’n soort huis in gedachten heeft dan kan ik haar echt aanraden. Ze heeft voor ons het mooiste huis getekend, nog mooier dan ik had durven dromen. Nadat het ontworpen was, zijn we direct gestart met de bouw ervan en in een relatief korte tijd was het klaar. Als je zo’n mooi huis hebt kan je natuurlijk ook niet anders dan het inrichten met de mooiste meubels. Dag en nacht was ik bezig met het kiezen van meubels die mooi bij elkaar zouden passen. Ik wilde niet alleen een goede prijs kwaliteit verhouding maar ook dat ze duurzaam zijn gemaakt. Dit vind ik een heel belangrijk in tijden van nu waar kinderarbeid en arbeid in slechte omstandigheden dagelijkse kost is. Ik wil absoluut geen sponsor zijn van deze wanpraktijken. Na mijn lange zoektocht heb ik alles gevonden wat ik wilde en deze meubelen staan nu te pronken in mijn huis. Natuurlijk kunnen in een huis de functionele stukken zoals een koelkast, vrieskast, wasmachine en ga zo maar verder niet ontbreken. Ook hier wilde ik duurzaamheid en machines die zo ecologisch mogelijk zijn. De vriendin, de architecte, raadde me aan om eens bij Liebherr te gaan kijken want ook zij had hier haar koelkast gekocht en ze was er zeer tevreden van. Ik had nog nooit eerder een koelkast of vrieskast van dit merk gekocht, maar aangezien dat ik toch alles aan het onderzoeken was kon ik bij hen ook wel eens een kijkje gaan nemen. Zo gezegd zo gedaan en nadat ik op een website terecht kwam van een van hun verdelers heb ik me direct er een aangeschaft. Direct was ik overtuigd van hun kwaliteit, kunnen en expertise. Vond het ook super handig dat je zo’n grote kast er kon kopen en een die zowel koelt als vriest. Want je kan je er wel iets bij voorstellen met twee kinderen en een derde onderweg heb je ruimte nodig in de koelkast. Nu achteraf ben ik nog blijer met al die ruimte aangezien we nu voortaan met zes thuis zijn. In ieder geval, nadat ik de kast besteld had, hebben ze hem heel netjes bij mij thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Nu staat hij voortaan te pronken in mijn keuken en krijg ik er enorm veel complimenten over. Eerlijk gezegd schep ik er zelf ook wel wat over op, omdat ik zo enorm blij ben met deze aankoop.