80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr KBPgw 4354 bij Koelen & Vriezen

Ik heb de nieuwe Liebherr KBPgw 4354 Premium koelkast besteld via https://www.koelen-en-vriezen.net , voor de personeelsruimte in de nachtclub die ik uitbaat. 

 

In het totaal heb ik 10 vrouwen en 10 mannen in dienst die achter de toog werken, cocktails maken of in de zaal opdienen. De club draait altijd op volle toeren. En ik besef dat het hard werken is voor de mensen die ik in dienst heb. Ik vraag dan ook het uiterste van mijn personeelsleden. Ze moeten altijd 200% gefocust zijn. Maar als ze hun werk goed doen, de klanten geven wat ze willen en toch niet te veel, houden ze er altijd een mooi loon en veel fooi aan over. Wij zijn één team, alle fooien worden aan het einde van de nacht in één grote pot gegooid en eerlijk verdeeld. Er hangt een heel goede vibe onder de personeelsleden. 

 

De personeelsruimte is ook echt een mooi ingerichte kamer waar het personeel even kan bekomen. Er hangt een 49 inch tv. met spelconsole, er staat een poeltafel, een paar loungezetels en last but not least, buiten op het terras een jacuzzi.  

 

De nieuwe Liebherr KBPgw 4354 Premium koelkast past perfect in het strakke interieur van het lokaal. Misschien dat ik hem nog kan vullen met een paar flessen champagne en vers fruit, als verrassing.

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koelkast/liebherr-kbpgw-4354-premium-detail