80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr CBNPGW 4855 Premium geleverd aan huis

Liebherr CBNPgw 4855 Premium 

 

Ik heb geïnvesteerd in een nieuwe koel/vriescombinatie , via https://www.koelen-en-vriezen.net ,  namelijk de Liebherr CBNPgw 4855 Premium. Mijn nieuwe aanwinst staat sinds kort te pronken in huis en ik ben er enorm tevreden over. 

 

Ik ben brandweerman van beroep en tot op heden nog steeds vrijgezel. Buiten mijn moeder en mijn zus, is er dus eigenlijk niemand die zo eens eten voor mij klaarmaakt of de was doet. Daarom vond ik het belangrijk om een een grote koel/vriescombinatie te kopen. Op deze manier kan ik kleine porties eten invriezen om mee te nemen naar het werk, zonder dat ik daar een ander toestel voor moest aankopen. Ook als ik plots opgeroepen wordt, dan moet ik maar gewoon mijn eten uit de vriezer halen en vertrekken. 

 

Op de dagen dat ik niet oproepbaar ben, vind ik het wel fijn om lekker en gezond te koken. De conditie van mijn lichaam is erg belangrijk voor mijn job, dus die verzorg ik goed. Daarom dat het grote koelgedeelte goed van pas komt. Met de Liebherr CBNPgw 4855 Premium heb ik echt een koelkast naar mijn hart  gevonden. Een groot koelgedeelte met een een biofresh functie en een A+++ label. Alles wat een man als ik nodig heeft.

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cbnpgw-4855-premium-detail