80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Liebherr CBNbs 4815 bij Koelen & Vriezen

Vandaag heb ik de Liebherr CBNbs 4815 Comfort koel/vriescombinatie ontvangen die ik bestelde via https://www.koelen-en-vriezen.net ,  om te plaatsen in het woongedeelte van mijn ouders. 

 

In de zomer van 2015 ben ik gestart aan de bouw van een kangoeroewoning voor mijn ouders. Ik wilde toch graag waken over de veiligheid van mijn ouders nu ze al wat op leeftijd komen. En op deze manier kan een eventuele verhuis naar een rusthuis uitgesteld of vermeden worden. 

 

Tot de dag van vandaag heb ik er nog helemaal geen spijt van. Ik kan ook altijd rekenen op de hulp van mijn ouders, zonder dat ze constant de deur plat lopen. Ze zijn er altijd voor mij geweest en nu nog. Dus op deze manier wil ik er ook voor hen zijn, samen met mijn partner en kinderen. 

 

Nu heb ik dus de nieuwe Liebherr CBNbs 4815 Comfort koel/vriescombinatie voor hun besteld. Een heel mooie koelkast en diepvriezer in één toestel, met A+++ energielabel en een biofresh techniek die een langere bewaartijd biedt. 

 

Mijn ouders zijn heel tevreden met het toestel. En onze kinderen natuurlijk ook, want nu gaan ze bij opa en oma een ijsje vragen als ze dat van ons niet krijgen. We weten die deugnieten dus altijd wel te vinden als we ze even kwijt zijn. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cbnbs-4815-comfort-detail