80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Een Liebherr wijnklimaatkast koop je bij de specialist Cavepromotor

80lerintadi-1

Online een Liebherr wijnklimaatkast kopen, zoals de Liebherr WTes 5872, is de aanduiding voor het vlaggeschip van Liebherr. Deze wijnklimaatkast heeft alle vele prijzen gewonnen op het vlak van design en functionaliteit. De wijnkast beschikt over drie afgescheiden compartimenten. Deze kunnen apart worden ingesteld. Hierbij hebben we het over de temperatuur. Een temperatuur tussen de 5 en 20 graden Celsius. Dat klinkt logisch maar is niet vanzelf sprekend. De WTes 5872 heeft een ventilator waarmee u de luchtvochtigheidsgraad omhoog kunt brengen. Alleen in alle wijnkasten van Liebherr en zoals ook in die van Eurocave kunt u niet standaard aflezen wat de luchtvochtigheidsgraad is. Dit heb ik deze week bij Eurocave mogen ondervinden waar een niet ervaren verkoopster op het menu bleef duwen van de temperatuur om de luchtvochtigheidsgraad te kunnen aflezen. In het hele Eurocave assortiment is slechts één wijnkast die het kan, maar deze kost dan bijna altijd het dubbele van de Liebherr wijnkast die is uitgevoerd in edelstaal.

Het was voor de dame in kwestie niet zo’n leuk moment om een ervaren specialist te moeten uitleggen wat niet uit te leggen was. De mevrouw in kwestie werd vermoedelijk van de administratie weggerukt om een verhaaltje te moeten vertellen over inbouw wijnkasten. Eigenlijk ging het over maatwerk wijnkasten. De geur van de parfum was zelfs iets te overheersend waardoor het niet meer aangenaam was.

Als je dan de uitleg vergelijkt die je krijgt van de wijnkastspecialisten van Cavepromotor de Nr. 1 als het gaat om de kennis van Liebherr wijnkasten. Zij hebben dan ook de prijs gewonnen van de meest klantvriendelijke webshop van Nederland door de Stichting Soms. Wanneer je een wijnkastspecialist aan de telefoon krijgt, dan weet deze persoon waar het over gaat. Je merkt dat deze mensen zelf de wijnkasten plaatsen, zij weten als geen ander hoe slecht het voor je rug is om deze op te tillen. Daarom worden klanten die een wijnkast op een verdieping willen aangeraden om een verhuislift in te huren. De kosten hiervoor zijn zeer beperkt, want voor nog geen € 100 staat een wijnkast op de verdieping. Uiteraard moet je wel een raam hebben waardoor het naar binnen geschoven kan worden. Er zijn zelfs klanten die het toch proberen om over de rug van de installatiemedewerkers een verhuislift uit te sparen en er zijn die het nog bonter maken door te beweren dat de lak van de traphal is beschadigd. U snapt dat ze dit niet doen wanneer de installateurs nog aanwezig zijn. Zij speculeren erop dat ze een tegemoetkoming krijgen. Dit is natuurlijk erg goedkoop en het zou u verbazing wie dit proberen. Het zijn niet de armste mensen, maar vaak door beroepsmisvorming in de veronderstelling dat ze dan ook hebben gewonnen.

Elke wijnklimaatkast heeft een ventilator, maar als eigenaar van de wijnklimaatkast bent u verantwoordelijk voor het inschakelen van de ventilator en de luchtvochtigheidsgraad op het juiste niveau te krijgen. Hoe gaat u weten wanneer u dit dient te doen? Cavepromotor levert bij elke wijnklimaatkast een digitale hygrometer. U dient uiteraard wel regelmatig uw wijnkast in de gaten te houden hoe hoog het niveau is. Binnenkort komt Cavepromotor met de draadloze oplossing waarbij u automatisch een alert krijgt op uw mobiele telefoon. U krijgt een alert wanneer u dient te ventileren. Hoe sjiek is dat, maar ook wanneer u de ventilator kunt uitschakelen. Zo doende bent u niet onnodig aan het ventileren. Dan wordt door Cavepromotor de wijnkast geplaatst op een set Vibration Reduction Blocks. Hierdoor worden de ongewenste omgevingstrillingen geëlimineerd. Wijnen krijgen de kans om rustig om te rijpen en hun hoogte punt te halen. Wanneer dit niet zo is, blijven de moleculen van de wijnen in beweging met als gevolg dat de wijn te snel gaat ouderen. Hierdoor haalt deze nooit het echte topniveau of hij is veel te vroeg.

https://www.cavepromotor.nl