80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

Een Liebherr wijnklimaatkast is ALTIJD een slimme investering

80lerintadi-1

Liebherr EWTdf 3553

Yes, eindelijk heb ik mijn partner kunnen overtuigen om te investeren in de nieuwe Liebherr EWTdf 3553 via https://www.cavepromotor.nl.

Mijn partner en ik baten samen een hippe bio markt – en lunchbar uit. In ons winkeltje verkopen we alle producten die we ook gebruiken voor de gerechten in onze lunchbar. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit 100% biologische, dus onbewerkte en onbespoten producten, waarvan we ook zeker weten dat ze het label fraitrade waardig zijn. 

Wij werken samen met de plaatselijke bio boeren. Het is  voor ons belangrijk om een goed contact te behouden met deze boeren, de leveranciers van onze producten, zodat we een blijvende kwaliteit kunnen garanderen. 
Je kan bij ons terecht voor een stevig ontbijt, een goede lunch of een uitgebreid diner. Sinds kort hebben we ook een uitgebreid gamma aan bio bier, wijn, cava, champagne enz.

En ik heb mijn partner dus kunnen overtuigen om te investeren in de prachtige inbouw wijnkast , de Liebherr EWTdf 3553. Deze zou ingebouwd kunnen worden naast onze open keuken. Op deze manier zijn onze wijnen altijd perfect op temperatuur. 

De Liebherr EWTdf 3553 is ideaal voor het bewaren van wel 80 flessen rode of witte wijn. En we kunnen nog kiezen in welke kleur we het frame laten leveren. Ik ben er in ieder geval dolenthousiast over. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtdf-3553-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr