80 Lerintadi

Business / Food and Related Products

De Liebherr WTes 1672 is een droom die uitkomt

80lerintadi-1

Liebherr WTes 1672 is een droom

Afgelopen zaterdag heb ik mijn man een luxueuze wijnklimaatkast cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Een Liebherr WTes 1672 Vinidor – Een moderne vrijstaande wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Dit is een mooie aanwinst voor ons poolhouse naast de landelijke nieuwbouw villa, waar we pas ingetrokken zijn. Mijn man, ons dochtertje van 12 en ikzelf woonden vroeger in een herenhuis in het midden van een grote stad in Vlaams Brabant. Nu zijn we dus verhuisd naar een villa, vlak naast het kanaal, net buiten een kleine Kempense stad in de provincie Antwerpen.  Ikzelf kom uit een vrij gegoede familie en mijn man heeft een job als verantwoordelijke binnen een afvalbewerkingsbedrijf. Hij werkt veel uren, is vaak lange dagen van huis. Maar hij verdient dan ook zeer goed zijn boterham. 

Aan de voorkant van het huis, ligt het kanaal. Dat kunnen we zien vanuit de leefruimte. De keuken en eetkamer liggen aan de achterkant. Van daaruit kijken we recht op een groot stuk tuin en weides, met in het midden een grote Magnolia en aan de zijkant onze paardenstallen. Vanuit de eetkamer/zithoek kan je via een schuifdeur rechtstreeks door naar het zwembad dat we hebben laten aanleggen tijdens de bouw van ons huis. Naast het zwembad ligt er een groot poolhouse, in dezelfde landelijke stijl gebouwd als onze woning. Het poolhouse is van alle luxe voorzien, een keukentje, zithoek met een groot t.v. scherm, open haard,  een badkamer met regendouche en een vide met daarboven het slaapgedeelte. Ik heb de mooie wijnklimaatkast laten bezorgen en plaatsen in het poolhouse,  door de vakmannen van Cavepromotor in Nederland. Ze hebben heel mooi werk geleverd. 

 

Afgelopen weekend hebben we dus een groot avondfeest- poolparty gegeven om zowel de verjaardag van mijn man te vieren, maar ook om de architecte, haar aannemer en de werkmannen te bedanken voor het mooie werk. 

Wijn serveer je op de juiste temperatuur met Liebherr WTes 1672

We hadden speciaal een cateringbedrijf laten komen om het geheel aan te kleden. Er waren allerlei hapjes uit verschillende windstreken, sushi, pasta, kaasschotels, noem maar op. En daarnaast ook een aantal voortreffelijke wijnen of champagne. De Liebherr wijnklimaatkast is dus al heel goed van pas gekomen. Er is die avond veel gedronken geweest. Onze dochter heeft zich beeldig geamuseerd met haar vriendinnetjes in het zwembad. En ook de architecte is ‘per ongeluk’ in het water terecht gekomen, nadat ze een duwtje had gekregen van één van de werklieden. Mijn man en ikzelf hebben er erg van genoten. De Liebherr WTes 1672 is een voortreffelijke keuze geweest. Hij zal in de toekomst nog vaak van pas komen. Maar heeft voor nu zijn sterke kwaliteit al bewezen. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-wtes-1672-pr